Lieve bylima dolls

Onze winkel is weer open op afspraak.


NEW INBYLIMA streetwear

"The game" collection is geinspireerd door de graffiti en underground skate world van Amsterdam. De gehele fw19 streetwear collectie bestaat uit handgemaakte embroided hoodies. Nog een enkele stuks beschikbaar.
Nieuw in: BYLIMA scarf collectie, Bourgeoisie. Een innovatieve collectie die je terug neemt naar de italiaanse renaissance van de 14e eeuw. Een tijd waarin de vrouw een grotere rol begon te krijgen in het sociale leven. De rijkelijke juwelen en structuren van de kledij/haar-sieraden die de bourgeoisie vrouw droeg en de prachtige welbekende architectuur van Venetië zijn een grote bron van inspiratie geweest voor deze collectie. Wij zijn er verliefd op, en jullie blijkbaar ook. They go fast! De collectie wordt regelmatig aangevuld, Te amo!
BYLIMA BURKINI COLLECTION De bylima burkini is nu al een aantal jaar een begrip. De burkinees zijn de perfecte combinatie van de beste lycra kwaliteit en duurzame arbeid. De #BYLIMABURKINI is verkoelend, UV beschermend en heeft een korte drogingsduur. Klik hier voor de certificaties. Ons team heeft hard gewerkt tot aan de kleine details toe. Het ontwerp, de juiste pasvorm en efficiente kleurenpalet maken deze stijlvolle burkinees draagbaar voor iedere vrouw. #klaarvoordezomerBYLIMA ACCESSOIRES


Van exclusieve oudhouders, heerlijke oud voor thuis, dustbags, cadeausets en BYLIMA cadeaubonnen. Shop ze hier